Izvor: Blic, 05.Feb.2024, 10:44

"DOK NE PRESTANE TEROR I ZULUM ALJBINA KURTIJA" Raseljeni Srbi sa KiM najavljuju tročasovne blokade

Raseljeni Srbi sa Kosova i Metohije najavili su da će danas od 12 do 15 blokirati saobraćaj “svim vozilima koje voze Albanci preko Merdara, prema Kuršumliji, Nišu, Beogradu i dalje prema Subotici, odnosno širom Srbije do daljnjeg”, zbog kako kažu "terora i zuluma“ politike Aljbina Kurtija prema srpskom narodu na KiM.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raseljeni Srbi sa KiM najavljuju blokade: Kurtijev teror postao je neizdrživ

Izvor: B92, 05.Feb.2024

Raseljeni Srbi sa Kosmeta na području kuršumlijske opštine najavili su za danas protest i blokadu puta na deonici puta Niš-Priština, u mestu Rudare...Oni su naglasili da su se za to odlučili u znak solidarnosti sa sunarodnicima na Kosovu i Metohiji...Kako je najavljeno u saopštenju za javnost,...

Nastavak na B92...

Raseljeni Srbi sa Kosova i Metohije blokirali put kod Rudara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2024

Raseljeni Srbi sa Kosova i Metohije blokirali su puteve kod mesta Rudare, na pola puta između administrativnog prelaza Merdare i Prokuplja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.