Članovi SLS zaustavljeni na Merdaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi SLS zaustavljeni na Merdaru

Savetniku u ministarstvu rada i socijalnog staranja u kosovskoj vladi Nebojši Jakovljeviću zabranjen je prelazak preko prelaza Merdare, potvrdio je za RTV Kim predsednik SLS Slobodan Petrović.

Jakovljević se na Merdaru nalazi od 4 sata jutros.

„Krenuo je jutros u 4 sata sa svojim detetom kako bi stigao u Beograd na kontrolu, koja je zakazana za 10 sati, i dok ovo pričamo, on je još tamo, već više od 10 sati. Postupak je isti kao što su i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << radili, navodno je to informativni razgovor sa njim, detalje još ne znamo. Očekujem da se to brzo reši i da će on biti u prilici da vam da bliže infomacije", naveo je u telefonskoj izjavi za RTV Kim Slobodan Petrović.

Ovo nije prvi put da su članovi SLS zaustavljeni na Merdaru. Prvo je to bio sam predsednik stranke Petrović, zatim potpredsednik i zamenik ministra za rad u Vladi Kosova Boban Stanković.

„Već treći put javno tražimo razlog od predsednika Srbije, premijerke, šefa BIA, šta je razlog i zbog čega se to radi ljudima, pogotovo onima koji nisu deo Srpske liste. Da budem potpuno jasan, nisu samo članovi SLS zaustavljani, već i drugi koji su van Srpske liste", rekao je Petrović i dodao da je to "politički pritisak i maltretiranje ljudi koji su neistomišljenici sa Srpskom listom".

„Ovo što se konkretno sada događa sa gospodinom Jakovljevićem je potvrda da još jednom žele da pokažu silu i moć, na jedan način koji nije primeren nijednoj normalnoj situaciji", zaključio je Petrović.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.