Carinici našli devojčicu u prostoru za rezervni točak!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carinici našli devojčicu u prostoru za rezervni točak!

Na punktu Merdare, na administrativnoj liniji, sprečen je pokušaj krijumčarenja devetogodišnje devojčice s Kosmeta u Nemačku, saopšteno je iz Uprave carina Srbije.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija

Devojčica je otkrivena u prostoru za rezervni točak automobila "krajsler", nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac (42), a sa njim je bio i njegov sedamnaestogodišnji sin, obojica albanske nacionalnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Oni su tokom redovne kontrole carinicima rekli da nemaju ništa da prijave, ali je detaljnim pregledom automobila pronađena devojčica albanske nacionalnosti.

Vozač je rekao je da je to detete njegove sestre koja živi u Nemačkoj i da se u igri slučajno sakrilo.

Beriša: Krijumčarenje dece radi trgovine organima

Dokumenti, kao i izvod o prebivalištu devojčice, izdat u Podujevu, naknadno su pronađeni u automobilu.

Devojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad u Prokuplju, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Merdare,   Chrysler

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Devetogodišnju devojčicu iz Podujeva krijumčarili u prostoru za rezervni točak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019

Na punktu Merdare sprečen je pokušaj krijumčarenja devetogodišnje devojčice sa Kosova u Nemačku, saopštila je Uprava carina, prenosi Radio-televizija Srbije (RTS)...Devojčica je pronađena u prostoru za rezervni točak automobila "krajsler" nemačkih registarskih oznaka...Automobilom je upravljao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.