Albanac izboden kod Merdara

Izvor: RTS, 01.Apr.2013, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanac izboden kod Merdara

Albanac povređen je nožem kod prelaza Merdare, a u kuršumlijskoj policiji tvrde da je reč o sukobu dve grupe građana koje su došli sa Kosova.

U sukobu dve grupe Albanaca sa Kosova, jedna osoba izbodena nožem.

Incident se, kako navodi prištinska agencija Indeksonlajn, dogodio sinoć oko 21 čas na prelazu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Merdare, ali na teritoriji koju kontroliše MUP Srbije.

Prema agenciji, dva vozila su preprečila put autobusu s Kosova posle čega je počela svađa, a nešto kasnije i tuča. Ističe se da je sukob počeo pošto je jedan čovek legao ispred autobusa i sprečio ga da vozi dalje.

Tom prilikom nožem je u grudi uboden Gzim Bici koji je bio u autobusu koji saobraća na liniji Priština-Beč. Bici je prebačen u Prištinu i nije u životnoj opasnosti.

Izvori agencije Beta u kuršumlijskoj policiji navode da je sukob izbio između dve grupe Albanaca s Kosova, a da srpski policajci nisu intervenisali.

Isti izvor je naveo da je put autobusu preprečio golf koji je takođe došao s kosovske teritorije i da je posle toga izbio sukob.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska policija posmatrala obračun Albanaca na Merdaru

Izvor: Vesti-online.com, 01.Apr.2013

Jedan Albanac povređen je nožem kod prelaza Merdare, a u kuršumlijskoj policiji tvrde da je reč o sukobu dve grupe građana koji su došli sa Kosova i Metohije. ..Izbodeni Albanac Gzim Bici u prištinskoj bolnici  ..Incident se, kako navodi prištinska agencija Indeksonlajn, dogodio sinoć oko 21...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.