#womenspower na Instagramu: Ove zvezde se bore za ženska prava

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Mar.2021, 13:02

#womenspower na Instagramu: Ove zvezde se bore za ženska prava

Instagram nije samo platforma na kojoj pokazujemo gde smo putovale, šta smo ukusno jele i kako smo se provele u izlasku. Ova društvena mreža može da ima daleko veći značaj, a to najbolje znaju poznate ličnosti, te rado ga rado koriste da promovišu humanost, borbu za jednakost, da podignu svest o ekologiji i klimatskim promenama… A budući da danas proslavljamo 8. mart, Međunarodni dan žena, odlučili smo da istaknemo neke od omiljenih poznatih ličnosti koje su svoje Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << naloge iskoristile upravo u ovu svrhu. #womenspower hešteg nikada nije bio značajniji! Ovako se zvezde bore za ženska prava Prijanka Čopra Čuvena glumica poznata je po tome da na svojim nalozima na društvenim mrežama podiže svest o mnogim problemima, pa tako ne propušta ni Dan žena, a poziva svoje pratioce da podele s njom priče o ženama koje su ih inspirisale.   Погледајте ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) Ešli Grejem Uvereni smo da ceo pokret “plus size” modelinga, slavljenja ženskog tela onakvog kakvo jeste (što, srećom, postaje trend i kod sve većeg broja vodećih brendova) ne bi bio moguć bez Ešli Grejem! Ova čuvena “plus size” manekenka svakodnevno, a ne samo za Osmi mart, štiti prava žena, pozivajući ih da slave svoju prirodnu lepotu. Naravno, ni za 8. mart ne propušta da kaže svoje mišljenje: “Jake smo i sposobne za velika dela”, poručuje Ešli.   Погледајте ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) Pročitajte i… Sve što treba da znate o 8. martu, Međunarodnom danu žena Kamila Kabeljo Mlada pevačica je odlučila da za Dan žena objavi tekst u kojem je spomenula žene kojima se divi. Između ostalih, tu su i čuvena Opra, Mišel Obama kao i spisateljica Brene Braun.   Погледајте ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели camila (@camila_cabello) Greta Tunberg Devojčica koja se proslavila aktivizmom povodom klimatskih promena, za Dan žena poručuje: “Ono što žene žele jesu ista prava, a ne čestitke i proslave”.   Погледајте ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели Greta Thunberg (@gretathunberg) Dvejn Džonson Da ne ispadne da samo slavne žene obeležavaju 8. mart. Holivudski glumac, veliki borac za ženska prava, prošle godine je proslavio Dan žena sa svojom ćerkicom. “Blagoslovljena si i jaka. Jednog dana, svet će čuti za tebe”, poručio je na svom Instagram profilu.   Погледајте ову објаву у апликацији Instagram   Објава коју дели therock (@therock) lepotaizdravlje.rscottonbro via PexelsThe post #womenspower na Instagramu: Ove zvezde se bore za ženska prava appeared first on Lepota i zdravlje.
Pogledaj vesti o: Međunarodni dan žena

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

7 načina da podržimo druge žene

Izvor: Lepota i zdravlje, 08.Mar.2021

Putovanje do rodne ravnopravnosti bilo je dugo i mukotrpno a, nažalost, i dalje nije završeno. Razlike i dalje postoje i suočavamo se s njima na svakom koraku. Prema statistikama, svaka peta žena doživela je neki vid seksualnog uznemiravanja, a u većini zemalja žene su i dalje manje plaćene od...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.