STIPENDIJE „ZA ŽENE U NAUCI“: Postani deo zajednice žena koje menjaju svet

Izvor: DobreVesti.rs, 12.Feb.2022, 18:01

STIPENDIJE „ZA ŽENE U NAUCI“: Postani deo zajednice žena koje menjaju svet

Na međunarodni dan žena i devojaka u nauci koji se svake godine obeležava 11. februara kompanija L’Oréal zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Nacionalnom Komisijom za UNESCO, poziva mlade naučnice da konkurišu za Nacionalne stipendije u okviru svetski poznatog programa L’Oréal - UNESCO“Za žene u nauci” (L’Oréal - UNESCO For Women in Science).

 
Konkurs za 2022. godinu je u toku i prijave su otvorene do 15. aprila ove godine, a namenjen je naučnicama koje se bave naučno-istraživačkim radom u oblasti prirodnih nauka, imaju do 35 godina i upisane ili završene doktorske studije.
 
Prijave se podnose elektronskim putem, a na veb sajtu www.zeneunauci.co.rs...
Pogledaj vesti o: Međunarodni dan žena

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.