“Zvezdana noć” u Leskovcu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Zvezdana noć” u Leskovcu

Crvena zvezda ima fantastičnu podršku, to se pokazuje iz utakmice u utakmicu na stadionima širom Srbije i Evrope. Ipak, ljubav prema crveno-belim bojama ne iskazuje se samo na tribinama, veza između Delija i Zvezde je mnogo više od toga.

Ona je podrška u svakom trenutku, strast, radost, ponos, ljubav. Sve to se osetil na trećoj po redu „Zvezdinoj noći” održanoj u Leskovcu.

Udruženje navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Crvene zvezde iz Leskovca krajem svake kalendarske godine organizuje druženje koje okuplja sve one kojima je Zvezda u srcu. Zato ne čudi što je interesovanje i ovog puta bilo ogromno i što je nekoliko stotina navijača dočekalo delegaciju kluba iz Ljutice Bogdana posle pobede nad Dinamom iz Vranja. Bakljada je obojila nebo u crveno, a navijačke pesme poželele su dobrodošlicu predstavnicima.

U druženju sa navijačima u Leskovcu uživali su šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegov asistent Vladimir Janković, igrači Dejan Joveljić, Veljko Simić i Stefan Hajdin, kao i predsednik kluba Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela, poslovni direktor Sefan Pantović i legende Jovan Kule Aćimović i Vladimir Petrović Pižon.

Veliku zahvalnost svima koji su uveličali „Zvezdinu noć” iskazao je Bojan Stojanović, predsedik Udruženja navijača Crvene zvezde iz Leskovca i član Skupštine našeg kluba. On je čestitao ekipi na ostvarenim rezultatima u prethodnom periodu i istakao zadovoljstvo što ova manifestacija raste i postaje tradicionalna.

Fantastična atmosfera vladala je tokom cele večeri, a najlepši detalj svakako jesu nezapamćene ovacije i oduševljenje svih prisutnih koje je izazvao trener Vladan Milojević. Zvezdaši su uživali u druženju i fotografisanju sa igračima, trenerima i legendama.

Osim Delija iz Leskovca „Zvezdinoj noći” prisustvovale su i navijačke grupe iz Beograda, Surčina, Kumanova, Bosilegrada, Niša, Srpskog Miletića i Smedereva.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.