Žrebani takmičarski brojevi za prvenstvo na srpskoligaškom istoku

Izvor: juGmedia, 25.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrebani takmičarski brojevi za prvenstvo na srpskoligaškom istoku

LESKOVAC/LEBANE – Na Konferenciji klubova Istočne grupe srpske fudbalske lige koja je održana u Varvarinu žrebom su određeni takmičarski brojevi za predstojeće prvenstvo koje počinje 15. i 16. avgusta.

Moravac Orion u prvom kolu gostuje u Varvarinu domaćem Temniću. Radan će u Lebanu dočekati ekipu Bora, dok će se u Bošnjacu sastati povratnik u ovaj rang takmičenja Jedinstvo i Timočanin iz Knjaževca.

U ostalim utakmicama na početku sezone snage >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << će odmeriti: Ozren – Sinđelić, Radnički (Sviljanac) – Sloga (Despotovac), Timok – Dunav (Prahovo), Radnički (Pirot) – Trstenik i Tabane – Car Konstantin.

Već u 2. kolu u Mrštanu je na programu okružni derbi Moravac Orion – Radan, a u 5. će se u Bošnjacu sastati u komšijskom derbiju Jedinstvo i Radan. Susret između Moravac Oriona i bošnjačkog Jedinstva na programu je u poslednjem 15. kolu jesenjeg dela takmičenja.

Klubovima je ostavljen rok do 1. avgusta da se izjasne da li će kao domaći igrati subotom ili nedeljom.

U radu ove konferencije klubova učestvovali su potpredsednik FS RIS Dragiša Binić, direktor Srpske lige Istok Dragan Nedeljković, predsednik Stručne strukovne organizacije sudija FS RIS Momčilo Pavlović i disciplinski sudija FS RIS Ivan Nikolić.

(kRAJ)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.