Zona Jug – Pusta Reka sedmicom po Jablanici

Izvor: juGmedia, 16.Okt.2018, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zona Jug – Pusta Reka sedmicom po Jablanici

Pusta Reka, u Medveđi, nije imala milosti za ekipu Jablanice počastivši je sa čak sedam pogodaka i dozvolivši domaćinima samo počasni pogodak. Utakmicu su obeležila dva het-trika, Danijela Stanišića u 23, 38, 80 i Ilića u 51, 66, 85, dok je strelac sedmog pogotka bio Stojičić. Počasni pogodak za ekipu Jablanice, delo je Savića.

Vlasina je peticom ocenila gostoprimstvo Mladosti u Bosilegradu i sada se nalazi na drugom mestu tabele.

Budućnost iz Orašja je sa 1:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << savladala Moravu iz Vladičinog Hana a Sloga iz Leskovca poražena je u susretu sa ekipom OFK Niša 2:0. Ekipa Jedinstva iz Gornjeg Stopanja uopšte ne liči na ekipu koja je harala Jablaničkom okružnom ligom prošle sezone. Posle pet podaka primljenih od ekipe  Balkanskog nalazi se u zoni ugroženih ekipa i ima treću najslabiju odbranu u ligi sa 26 primljenih pogodaka što je gotovo tri po utakmici. Prilika za nove bodove je sledećeg vikenda kada u G. Stopanje dolazi ekipa Mladosti.

Vlasina će ugostiti ekipu Tanaska Rajića dok Pusta Reka u Bojniku ima novu priliku za goleadu protiv poslednje na tabeli, ekipe Mladosti.

Budućnost iz Orašja ide na noge Jedinstvu u Pirot dok će Sloga na svom terenu ugostiti ekipu Vranjske banje.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.