Izvor: JUGpress.com, 12.Apr.2021, 21:52

Zona JUG: Strelci pretili ćorcima

LESKOVAC-BOJNIK-VRANJE-VRANJSKA BANJA

Najveće majstorstvo u fudbalu je kako savladati protivničkog golmana, a u isto vreme to je i najteže deo posla za one fudbalere koji su zaduženi da nađu put do mreže protivničkog rivala. Proteklo 21.kolo biće za statističare zapisano kao jedno od najneefikasnijih kola, jer samo u 12 navrata golmani su morali da vade loptu iz soptvene mreže.

Dva susreta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << okončana su rezultatom koji je najnepopularniji, odnosno istim onim rezultatom koji je važio pre početka meča, a to su bili susreti između Kosanice i leskovačke Sloge i ekipe Svetlosti i Jablanice iz Medveđe.

Minimalne pobede na svom terenu rezultatom 1:0 ostvarene su u mečevima između Vranjske banje i grdeličkog Jedinstva i Dobriča i Čekmina.

U Bojniku domaća Pusta reka bez većih napora savladala je gostujuće Gacko, dok je zahuktalo Alakince sa 2:1 savladalo borbenu ekipu Budućnosti iz Orašja,a na svom terenu u Gornjem Stopanju sa 3:1 domaće Jedinstvo savladalo je ekipu Nebeskih anđela.

Rezultati 21.kola:

Pusta reka – Gracko 3:0

Alakince – Budućnost 2:1

Kosanica – Sloga 0:0

Vranjska banja – Jedinstvo (G) 1:0

Jedinstvo (GS) – Nebeski anđeli 3:1

Dobrič – Čekmin 1:0

Svetlost – Jablanica 0:0

Slobodna je Žitorađa

U utakmicama 23.kola koje su na programu 17. i 18 aprila, sasataju se:

Budućnost – Gracko

Pusta reka – Žitorađa

Alakince – Sloga

Kosanica – Jedinstvo (G)

Vranjska banja – Čekmin

Jedinstvo (GS) – Jablanica

Dobrič – Svetlost

Slobodna je ekipa Jedinstva iz Grdelice.

Sve utakmice počinju od 16,30 časova.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.