Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2021, 23:47

Živojin Stefanović: Ne volim proteste

LESKOVAC

Živojin Stefanović (Socijalistička partija Srbije) kaže za JUGpress da je slučajno prošao centrom Leskovca u trenutku kada su održavani protesti i dodao da je preživeo blokade ulica i sabraćajnica 90-ih godina.

„Ja ulicu na ovakav način ne podnosim i ne shvatam. Ako treba nešto da se rešava tu su institucije sistema, 3. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su izbori, prema tome, papir i olovku u ruke i zaokružite onog koga želite. Blokada i ulica nikad nikom ništa nisu dobro donele. Ja sam primer za to. Meni je ulica palila kuću, a od toga nemaju vajde ni oni ni ja. Opet smo došli na isto, i ja i oni na ulici!

Zato treba ulicu izbrisati i da institucije sistema rade svoj posao i da odgovaraju za ono što se dešava u zemlji. Građani svakako treba da izraze svoje nezadovoljstvo, ali primereno. Imaju i trg i tako dalje, a 90-ih godina smo mi kod Gradskog stadiona odredili plato za te namene, jer tamo može da se okupi do 25.000 ljudi. Ali, Leskovčani su želeli u centar grada. Ponavljam, blokada nikad nikom nije dobro donela, a zakoni moraju da se poštuju. Ako je zakon loš, promenimo ga u republičkom parlamentu, lokalnom… Svaka čast Leskovčanima koji su došli, ali šta su ovim dobili?“

Na pitanje da li je zakon isti i kada ste na vlasti i kada ste opozicija, Stefanović je rekao da zakon treba da bude isti za sve, ali da je druga stvar to što neko hoće da zloupotrebi i krši zakon.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.