Živković: U srpskim medijima strahovlada

Izvor: juGmedia, 08.Nov.2013, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković: U srpskim medijima strahovlada

LESKOVAC – Lider Nove stranke Zoran Živković ocenio je danas da u srpskim medijima vlada strahovlada i da su mnogi urednici, kao i politički analitičari, korumpirani.

Živković je, gostujući u emisiji Televizije Leskovca „Raspričavanje“ rekao da je situacija kao devedesetih godinama prošlog veka i za takvo stanje optužio aktuelne vlasti.

„Stanje u medijima je takvo da vlada strahovlada. Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su pod apsolutnim pritiskom vlasti, sa nekoliko časnih izuzetaka, i taj pritisak se povećava“, kazao je.

Lider Nove stranke tvrdio je da su kupljeni i politički analitičari.

“Velika većina je kupljena, na ovaj ili onaj način, kao i mnogi analitačari. Imamo nezavisno novinarstvo, nezavisne urednike do 200 eura”,  rekao je Živković i ocenio da u Srbiji, ipak, ima novinara koji znaju šta je sloboda medija  i koji to ne zloupotrebljavaju.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.