Žikina Šarenica na Roštiljijadi u Leskovcu (VIDEO)

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2018, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žikina Šarenica na Roštiljijadi u Leskovcu (VIDEO)

Leskovac i Roštiljijada biće predstavljeni uživo i u emisiji Televizije Pink Žikina Šarenica, za šta je Gradsko veće danas odobrilo 539.000 dinara iz budžetskih rezervi.

Žikina Šarenica sa autorom Žikom Živoradom Nikolićem i njegovom ekipom gostovaće u okviru ove gurmansko zabavne manifestacije 1. septembra.

Evo šta o tome kaže v.d. direktora Nebojša Kocić.

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Većnici su ovu odluku jednoglasno usvojili, a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da su on i Kocić tokom pregovora uspeli da umanje cenu za 90.000 dinara.

Ovogodišnja 29. po redu Roštiljijada počinje27. avgusta, zvanično završava 1. septembra u ponoć, ali praksa je pokazala da se specijaliteti sa roštilja dime i sutradan iza podneva.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NOVO Lutke Roštiljka i Roštiljke od tri metra na predstojećoj Roštiljijadi

Izvor: juGmedia, 20.Avg.2018

Turistička organizacija Leskovac je, u sklopu inoviranja sadržaja, odlučila za kupovinu po narudžbini dve lutke – Roštiljko i Roštiljka, visoke po tri metra, koje će stajati na ulazu roštiljske promenade kod Tehnološkoh fakulteta, za šta je grad Leskovac izdvojio iz budžeta 504.000 dinara...Lutke...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.