Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2024, 22:41

Žena koja je vozila kombi osuđena na četiri godine

LESKOVAC
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu danas je saslušana V.Đ. (1973) iz Štrpca, na okolnosti izvršenja krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, u vezi saobraćajne nezgode koja se dogodila 23.03.2024. godine, u kojoj je više lica zadobilo telesne povrede, saopštilo je Osnovno zužilaštvo iz Leskovca.
Osumnjičena je u svojoj odbrani priznala izvršenje krivičnog dela, ispitani su i oštećeni koji su otpušteni sa bolničkog lečenja, nakon čega je protiv nje podnet optužni predlog. Održan je glavni pretres i doneta osuđujuća presuda. Za krivično delo koje je okrivljenoj stavljeno na teret propisana...

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.