„Zdravlje“ trijumfovalo u Surdulici

Izvor: juGmedia, 01.Feb.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Zdravlje“ trijumfovalo u Surdulici

LESKOVAC/SURDULICA – Košarkaši „Zdravlja“ zabeležili su na teškom gostovanju u Surdulici izuzetno važnu pobedu u derbiju 14. kola Prve regionalne lige grupa Istok.

Duel sa do ovog kola četvrtoplasiranom ekipom Radnika završen je rezultatom 64:70, po četvrtinama 8:20, 28:14, 15:9, 13:27.

Pobednik je odlučen u poslednjoj četvrtini koju leskovački >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << košarkaši rešili u svoju korist sa 14 poena razlike i time napravili preokret posle vodjstva domaće ekipe na kraju trećeg perioda.

U timu Zdravlja dobra igra Miljkovića, Cvetkovića i Denića, dok su u timu Radnika bolji od ostalih bili Stanković, Tasić i Pavlović.

U 15. kolu Zdravlje gostuje u Boljevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Rtnja.

(Kraj)ena

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Radnik izgubio u derbiju

Izvor: OkRadio.rs, 02.Feb.2014, 03:04

Vranje – Košaršaki Radnika izgubili su na svom parketu, u derbiju 14. kola Prve regionalne lige Istok, od ekipe Zdravlja iz Leskovca, rezultatom 70:64 i prepustili bodove boljoj i spremnijoj ekipi. Lekovčani su osvojili važne bodove u borbi za plasman u Drugu mušku košarkašku ligu Srbije. Radnik...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.