Zdravlje protiv Vršca juri pobedu koja ih približava opstanku u ligi

Izvor: JužneVesti.com, 24.Mar.2023, 12:35

Zdravlje protiv Vršca juri pobedu koja ih približava opstanku u ligi

Nakon što su prošle nedelje iznenadili Mladost u Zemunu, košarkaši Zdravlja će protiv Vršca u subotu od 16:30 u leskovačkoj Hali sportova imati priliku da upišu još jedan trijumf i naprave važan iskorak ka opstanku u Košarkaškoj ligi Srbije.

Promena velikog broja igrača, odlazak trenera Spasića, ali i brojni porazi iza su ekipe iz Leskovca koja sa skorom 8-18 ima samo jednu pobedu više od timova koji se nalaze u zoni ispadanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Do kraja prvenstva košarkašima Zdravlja ostale su još četiri utakmice, a prva od njih je protiv Vršca, tima koji je u prethodne četiri utakmice ostvario tri pobede i trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli.

Vršac igra fenomalno ove sezone, okosnica su im igrači koji su tamo igrali i prošle sezone, tako da su vrlo uigrani. Imaju istog trenera Vladimira Đokića koji sjajno radi svoj posao. Igraju brzo, agresivno, puno šutiraju za tri poena i pogađaju u visokom procentu. Zato je na nama da ih u tome ometemo, kako bi konačna rezultatska prevaga bila na našoj strani - rekao je Nikola Ristić, trener Zdravlja.

Strateg ”Farmaceuta” tokom prethodne nedelje zbog povreda nije mogao da računa na Škundrića, Džordana i Jovića, ali se nada će i oni biti spremni za subotnji meč koji može odrediti dalji tok sezone.

Dva tima sastala su se i prvom delu sezone, a Vršac je slavio ubedljivu pobedu rezultatom 104:87.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.