Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2022, 11:34

Zdravlje poraženo u neizvesnoj završnici

LESKOVAC

Košarkaši „Zdravlja“ izgubili su prvenstveni duel 20. kola na svom terenu od ekipe beogradskog „Dinamika“ rezultatom 73:78 (22:25, 26:16, 14:17, 11:20). Domaćin je bolju igru u prvom poluvremenu krunisao vođstvom na kraju poluvremena 48:41. U nastavku nisu uspeli da održe taj ritam, pa su gosti uspeli da se rezultatski približe i preokrenu rezultat u svoju korist. U poslednjih 37 sekundi meča gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su ušli sa prednošću od jednog poena (73:74) i iskoristili svoj napad i povećali prednost svog tima na tri poena (73:76). Svoj napad „Zdravlje“ nije uspešno realizovalo, a faul su gosti iskoristili i na 17 sekundi pre kraja došli do pet poena prednosti (73:78). Pokušali su domaći da trojkom smanje rezultat, ali u tome nisu uspeli.

Za ekipu Zdravlja su igrali: Stojković, D. Jović 3, Hadson 12 (5 skokova), Petković (4 asistencije), Đorđević 15 (6 skokova), Radivojević 3, Stamenković 14 (5 skokova), Stajić, Jovanović 2, M. Jović 14, Stojanović 6 (5 skokova), Blekvel 4 (4 asistencije).

Nakon 20. kola „Zdravlje“ ima polovičan učinak, po deset pobeda i poraza. Sledećeg vikenda na programu je 21. kolo AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, a “Zdravlje“ gostuje u Pančevu, gde će ga dočekati ekipa „Tamiša“.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.