Zdravković: U LDP prešlo oko 100 članova DS

Izvor: juGmedia, 14.Nov.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdravković: U LDP prešlo oko 100 članova DS

LESKOVAC – Menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije (LDP) u Leskovcu Nenad Zdravković izjavio je danas da je toj stranci pristupilo stotinak članova Demokratske sranke.

Zdravković je na konferenciji za novinare izjavio da se broj članova LDP-a povećao poslednjih dvadesetak dana, tokom kampanje za izbore u mesnim zajednicima u Leskovcu.

„Neki od predsednika mesnih odbora Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su sada nosioci naših listi za mesne zajednice, ali daleko bitnije od toga je što nam se priključila grupa mladih građanski orijentisanih ljudi, građanska inicijatva, koja je trebalo da preraste u političku partiju“, kazao je Zdravković, koji je kao predstavnika te inicijaive predstavio Igora Pejića.

Pejić je marta ove godine na skupu u Leskovcu izabran za predsednika inicijativnog odbora “Zajedno za Srbiju”, čiji je lider nekadašnji funkcioner DS Dušan Petrović.

„Uspeli smo da se postavimo kao jedina demokratska opoziciona stranka, koja će na ovim izborima da se istakne kao protiv teža vladajućoj koaliciji u Leskovcu na izborima za mesne zajednice“.

Ocenio je da LDP na terenu vodi „civilizovanu i mekšu“ kampanju za koju je osmišljen letak „Dovedimo Evropu u naš komšiluk“.

„Naša ideja bila je da pokažemo Leskovac onakav kakav je bio u vreme kada su ga u onoj bivšoj zemlji zvali Mali Mančester. Nekada je Evropa dolazila kod nas. Ne kažemo da ćemo da dovedemo investitore i zaposlimo 24. 000 ljudi, ali ćemo da podsetimo građane kako može da bude ako se okrenemo pravim vrednostima“, istako je član GrO LDP Bratislav Prokopović, autor predizbornog letka.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Članovi DS prešli u LDP

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Nov.2013

Menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije (LDP) u Leskovcu Nenad Zdravković izjavio je danas da je toj stranci pristupilo oko 100 članova Demokratske sranke (DS).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

U Leskovcu oko 100 članova DS prešlo u LDP

Izvor: Blic, 14.Nov.2013

Menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije (LDP) u Leskovcu Nenad Zdravković izjavio je danas da je toj stranci pristupilo oko 100 članova Demokratske sranke (DS)...Zdravković je na konferenciji za novinare rekao da se broj članova LDP-a povećao poslednjih dvadesetak dana, tokom kampanje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.