Zbog psovanja kod sudije za prekršaje

Izvor: juGmedia, 25.Nov.2014, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog psovanja kod sudije za prekršaje

LESKOVAC – Protiv dvojice mlađih Leskovčana policija je podnela prekršajne prijave jer su se posle susreta na ulici posvađala i psovala.

Reč je, kako saznajemo, o dva drugara. Oni će odgovarati za remećenje javnog reda i mira.

U protekla 24 časa registrovana je jedna saobraćajna nezgoda na području Leskovca u kojoj je jedna osoba zadobila lakše telesne povrede, dok je pričinjena materijlna šteta neznatna.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Saobraćajka u Crnoj Travi, nema povređenih

Izvor: juGmedia, 26.Nov.2014, 10:07

LESKOVAC – U protekla 24 časa na području Policijske uprave Leskovac nije bilo narušavanja javnog reda i mira..Registrovana je jedna saobraćajna nezgoda na području opštine Crna Trava u kojoj nije bilo povređenih osoba dok se pričinjena materijlna procenjuje na oko 10 hiljada dinara..Takođe,...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.