Izvor: JUGpress.com, 06.Maj.2023, 18:01

Zbog načelnika leskovačke psihijatrije i njegovih fotografija reagovala i ministarka

LESKOVAC-BEOGRAD

Fotografije koje je načelnik leskovačke psihijatrije Goran Tojaga sam objavljivao na društvenim mrežama obišle su jutros Srbiju i pokrenule lavinu negativnih komentara na njegov račun, prenose beogradski mediji.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem.

– Pitate se i dalje – zašto? – samo je jedan od komentara koji upućuje na navodne razloge i uzroke dva masakra koji su prethodnih dana zavili Srbiju u crno.

FOTO: Printscreen/Facebook

– Obaviću razgovor sa doktorom u ponedeljak. Tačno je da me je ministarka Grujičić zvala pre par sati. U ponedeljak ćemo odlučiti šta i kako dalje – kazao je direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević za beogradske medije.

Dimitrijević navodi da je on jedan od najboljih stručnjaka u svojoj oblasti u Leskovcu i veoma predan lekar, piše Direktno.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

JUG SRBIJE NA NOGAMA ZBOG OVE OBJAVE NA FEJSBUKU: Načelnik psihijatrije POZIRAO NAORUŽAN DO ZUBA, reagovala Danica Grujičić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023

Slike naoružanog muškarca jutros obišle Srbiju...Ministarka zdravlja Danica Grujičić naložila je direktoru Opšte bolnice Leskovac da hitno preduzme mere povodom fotografija sa društvenih mreža na kojima se nalazi doktor i načelnik Službe psihijatrije na kojima se pojavljuje sa oružjem...Fotografije...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.