Završnica  TEMPUS projekat u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2016, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završnica TEMPUS projekat u Leskovcu

LESKOVAC – Predstavnici leskovačke Visoke poslovne škole strukovnih studija, Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Vrnjacke Banje i Visoke poslovno tehničke škole iz Užica potpisali su danas ugovore o saradnji.

Ugovori su potpisani na završnoj konferenciji TEMPUS projekta „Modernizacija turističkih studijskih programa u Republici Srbiji“ u Leskovcu.

Tempus projekat imao je za cilj unapređenje kvaliteta studijskih programa iz ove oblasti, kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << njihovu harmonizaciju i standardizaciju, a u skladu sa standardima obrazovanja Evropske unije i potrebama turističkog tržišta.

Prethodne školske godine Visoka škola u Leskovcu je u sklopu ovog projekta inovirala postojeći program Turizam i ugostiteljstvo, koji je akreditovan, ali i popularan među brucošima.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac,   Vrnjačka Banja

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.