Završen prvi turnir u rukometu na pesku u Leskovcu

Izvor: juGmedia, 27.Avg.2017, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen prvi turnir u rukometu na pesku u Leskovcu

Ekipa M-Print iz Leskovca prvi je pobednik turnira u rukometu na pesku koji je na peščanom terenu leskovačke hale sportova, održan u zajedničkoj organizaciji Kancelarije za mlade, Gradskog rukometnog saveza Leskovca i Zajednice sudija i kontrolora Leskovac.

Turnir je organizovan okviru projekta „Igraj i pobedi“ koji organizuje kancelarija za mlade, a za nagradni fond od 60.000 dinara takmičilo se 64  rukometaša i rukometašica podeljenih u 6 muških i dve ženske ekipe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << />
Ovaj dinamični sport koji će na narednim olimpijskim igrama posati i zvanično olimpijski ima interesantna pravila prema kojima, u pojedinim slučajevima, pogodak vredi kao dva.

Na kraju dana, pored pomenutih pobednika, valja pomenuti da je drugo mesto zauzela ekipa „Zajednica“ a treće je pričalo ŽRK Dubočica

Miloš Radojičić, jedan od organizatora navodi: Uspešnoi bez ikakvih problema završili smo  prvi turnir u rukometu na pesku I tako ga I zvanično “doneli” u Leskovac. Nadamo se da će, uz bolju organizaciju, na narednom turniru biti vise ekipa, bogatiji nagradni fond i da ćemo uspeti da ga organizujemo u muškoj i u ženskoj kategoriji.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.