Zavari i zaposli se

Izvor: juGmedia, 02.Mar.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavari i zaposli se

Zainteresovani mladi će imati mogućnost da polovinom marta započnu pohađanje obuke za zavarivanje u Trening Centru Tehničke škole “Rade Metalac” u Leskovcu.

Iz GIZ-a, koji vrši podsticaj zapošljavanja mladih, pozivaju sve nezaposlene mladiće i devojke, koji imaju između 18 i 35 godina i žive na teritoriji Jablaničkog okruga, da se prijave na konkurs, najkasnije do 10. marta.

Po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << konkursa, sledi selekcija kandidata i kandidatkinja koja će se odvijati u tri faze. U okviru prve faze, biće napravljen uži krug kandidata/kinja na osnovu njihovih prijava na konkurs. Oni će biti pozvani na intervju koji čini drugu fazu selekcije. Završna etapa odabira podrazumeva testiranje veština i talenta, na osnovu čega se formira konačan spisak polaznika i polaznica obuke.

Obuka traje 30 radnih dana (šest nedelja), a uključuje sledeće postupke zavarivanja: MIG/MAG, TIG i ručno elektrolučno zavarivanje. Kandidati/kinje se opredeljuju za samo jedan postupak zavarivanja. Po završetku obuke, polaže se ispit i dobija međunarodno priznat atest koji izdaje Mašinski fakultet u Nišu.

Obuku organizuje i finansijski podržava projekat Podsticanje zapošljavanja mladih, što znači da će za kandidate/kinje koji ne žive u Leskovcu biti obezbeđeni besplatan smeštaj i ishrana tokom trajanja obuke.

Formular za prijavu i više detalja o obuci su dostupni na linku: http://bit.ly/2CQ3wo5.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.