Zaplenjena kozmetika u vrednosti oko 900 hiljada dinara

Izvor: RTS, 07.Maj.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena kozmetika u vrednosti oko 900 hiljada dinara

Na graničnom prelazu Špiljani, carinici su sprečili krijumčarenje kozmetike poznatih brendova, čija je vrednost procenjena na skoro 900.000 dinara.
Prekršaj je otkriven prilikom detaljne kontrole autobusa leskovačkih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Herceg Novi-Leskovac, na ulazu u zemlju, saopštila je Uprava carina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Carinici su na uobičajeno pitanje o tome da li imaju nešto da prijave od prisutnih putnika i vozača autobusa dobili odričan odgovor.
U prtljažnom prostoru autobusa nije pronađeno ništa mimo ličnog prtljaga.
Međutim, kada je izvršen pregled unutrašnjosti praznog autobusa, ispod jednog od sedišta pronađena je torba puna dekorativne kozmetike.
Ispostavilo se da je 220 različitih pudera, rumenila, bronzera, krema za lice, senki, ajlajnera, ruževa i sjajeva za usne poznatih svetskih proizvođača u torbi ispod svog sedišta u autobusu zaboravila 41-godišnja Nišlijka.
Neprijavljena kozmetika privremeno je zadržana do okončanja prekršajnog postupka koji je pokrenut pred nadležnim sudom protiv pomenute putnice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.