Izvor: B92, 25.Dec.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjen skoro kilogram kokaina

Leskovac -- Pripadnici Policijske uprave Leskovac, u redovnoj kontroli, zaplenili su 939 grama kokaina, droge koja je retka na području Srbije zbog visoke cene.

Droga je pronađena u privatnom automobilu N. B. iz Leskovca, koji je sa krivičnom prijavom uhapšen i sproveden istražnom sudiji. Prema procenama policijskih službenika, koji nisu želeli da otkriju godište i identitet uhapšene osobe, kokain je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trebalo da bude distribuiran van leskovačkog područja.

Cena te količine kokaina na tržištu opojnih droga iznosi oko 50.000 evra. Kokain je pronađen na području grada. Prema podacima tamošnje policije, to je najveća zaplena kokaina u poslednjih nekoliko godina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.