Izvor: JUGpress.com, 05.Feb.2024, 18:26

Žalili se na pokradene izbore ali glasali za svoje mandate

LESKOVAC

Svi prisutni odbornici na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine grada, glasali su na kraju za verifikaciju svojih odborničkih mandata.

Predhodno su predstavnici odborničkih grupa Narodni pokret Srbije, “Svi za jednog-jedan za sve” , Živeti slobodno i koalicija NADA imali primedbe izveštaj Gradske izborne komisije i ukazivali na, kako su govorili , pokradene izbore.

Oni su, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << verifikacije mandata, napustili sednicu Skupštine a Aleksandar Rangelov je rekoa da njegova odbornička grupa to čini jer janso hoće da pokaže da neće tajno glasati za predloge o imenovanjima vlasti.

Zbog pokradenih izbora današnju sednicu su bojkotovali od početka jedino odbornici Grupe građana “Za Leskovac ZAJEDNO” koji su juče najavili da neće doći. (kraj) LJS/SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.