Žalba Bugara zbog oduzimanja Nevene

Izvor: B92, 27.Okt.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žalba Bugara zbog oduzimanja Nevene

Sofija -- Bugarska kompanija Bulcvet žaliće na odluku Agencije za privatizaciju Srbije zbog raskidanja kupoprodajnog ugovora za fabriku Nevena iz Leskovca.

Direktorka te kompanije Miglena Jordanova kaže da je "fabriku Nevena proveravala više puta Agencije za privatizaciju Srbije u vezi sa ispunjenjem investicionih obaveza.

"Do sada je utvrđeno da se one stopostotno poštuju, a u tom smislu su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << označeni i uslovi o dodatnim ivesticijama za obnavljanje asortirmana i modernizaciju proizvodnje", naglasila je Jordanova.

Agencija za privatizaciju raskinula je kupoprodajni ugovor sa bugarskom kompanijom zbog nepoštovanja kontinuiteta proizvodnje i obaveze ulaganja po kupoprodajnom ugovoru.

Pratite specijal: NIS na berzi

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.