Zakazano ročište za poverioce „Nevene“

Izvor: juGmedia, 11.Jan.2016, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazano ročište za poverioce „Nevene“

LESKOVAC – Iz leskovačke „Nevene“ pozvali su danas sve poverioce ove fabrike da svoja potraživanja dostave stečajnom sudiji Privrednog suda u Leskovcu.

U obaveštenju se navodi da „svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja prema označenom stečajnom dužniku“, poverioci prijave u roku od 120 dana od dana objavljivanja oglasa u Službenom glasniku RS, sa oznakom predmeta 4.St.38/2015.

Prvo poverilačko ročište zakazano je za 20. januar, a prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ispitno za 17. jun ove godine.

Osoba za kontakt je Sonja Veselinović, poverenik ALSU-CS, koja s emože dobiti na telefonu: 063 417 360.

Hemijska industrija „Nevena“ otišla je u stečaj 22. decembra prošle godine, a njeni radnici dobili su otpremnine iz republičke kase.

(Kraj) mil
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.