Za zaštitu životne sredine planirana dvadeset miliona dinara

Izvor: JUGpress.com, 31.Jan.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za zaštitu životne sredine planirana dvadeset miliona dinara

LESKOVAC

Na današnjoj, 92. sednici Gradskog veća grada Leskovca razmatrano je više tačaka među kojima je izveštaj o radu Fonda za zaštitu životne sredine grada Leskovaca za 2018. godinu, kao i predlog Programa godišnjeg korišćenja sredstava ovog fonda. Slađan Đikić, predsednik budžetskog Fonda, u obrazloženju naveo da su sredstva fonda planirana >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << odlukama o budžetu grada Leskovca u iznosu od 20 miliona dinara. Usvojen je i Lokalni akcioni plan zapošljavanja Grada Leskovca za 2019. godinu.

Gradski većnici su dali saglasnost na predlog Programa korišćenja sredstava budžetskog Fonda za razvoj poljoprivrede, čiji je ukupan iznos 26 miliona dinara. Od toga milion dinara je namenjeno za usluge po ugovoru koje se odnose na tradicionalne manifestacije kao što su Dani višnje, jagode, kruške, krompira, paprike… Za subvencije registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, udruženja i zadruga je opredeljno 25 miliona dinara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovcu planirali dvadeset miliona za mere zapošljavanja

Izvor: JUGpress.com, 01.Feb.2019, 09:29

LESKOVAC..Lokalnim akcionim planom zapošljavanja grada Leskovca za 2019. godinu predviđene su četiri mere za koje je u budžetu za ovu godinu planirano ukupno dvadeset miliona dinara...Za podršku samozapošljavanju planirana su pet miliona dinara iz budžeta grada...Za meru ” organizovanje javnih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.