Za turnire 3x3 u fudbalu i basketu iz budžeta Leskovca 2 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 30.Maj.2023, 15:28

Za turnire 3x3 u fudbalu i basketu iz budžeta Leskovca 2 miliona dinara

Leskovac će tokom juna biti od domaćin turnira Prvenstva Srbije u 3x3 fudbalu i basketu, a za organizaciju tih događaja iz budžeta Grada biće utrošeno 2 miliona dinara, odlučili su većnici.

Na Trgu će se najpre 17. juna igrati turnir u 3x3 fudbalu, dok će turnir u basketu, koji je i olimpijski sport, biti odigran 30. juna. Većnici usvojili Atanaskovićev predlog; foto: M. M.

Firma ”3x3 Event >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << maker” iz Kragujevca je jedina koja ima licencu za organizaciju ovakvih turnira na teritoriji Srbije. Oba turnira su ubačena u kalendar Fudbalskog i Košarkaškog saveza Srbije. Očekujemo dolazak najboljih ekipa, a biće montirana najsavremenija oprema. Turnir je izuzetno važan za Leskovc, jer smo u poslednje vreme postali centar sportskih dešavanja. Grad je u obavezi da isplati firmi iz Kragujevca 2 miliona dinara za organizaciju turnira - rekao je većnik Andrija Atanasković.

On je dodao i da će po tri najbolje ekipa sa oba turnira dobiti vredne novčane i robne nagrade, dok će pobednici turnira obezbediti učešće za završne turnire koji će septembra biti odigrani u Beogradu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.