Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2023, 22:37

Za sanaciju podova u OŠ „Svetozar Marković“ 1,5 miliona dinara

LESKOVAC

Iz leskovačke samouprave poručuju da i dalje redovno i svakodnevno izmiruju sve obaveze koje dospevaju u Centralnom registru faktura i sve troškove institucija za koje je zadužen, što omogućavaju stabilne finansije i odgovorno upravljanje budžetom. Tako je iz budžeta grada Leskovca isplaćeno 1.542.869,16 dinara na ime troškova za sanaciju podova, gletovanje i krečenje zidova u Osnovnoj školi „Svetozar >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Marković“. Podsećaju i da budžet grada Leskovca za oblast obrazovanja iznosi 1,1 milijardu dinara, a da je stanje u budžetu grada 699.438.038 dinara. (kraj) IS/MN

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Za sanaciju podova u OŠ Svetozar Marković 1,5 miliona dinara

Izvor: B92, 17.Avg.2023, 10:01

Grad Leskovac redovno i svakodnevno izmiruje sve obaveze koje dospevaju u Centralnom registru faktura i sve troškove institucija za koje je zadužen, što omogućavaju stabilne finansije i odgovorno upravljanje budžetom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.