Izvor: JUGpress.com, 11.Feb.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za radove na Centru za socijalni rad 43 miliona

LESKOVAC

Radovi na sanaciji i adaptaciji objekta leskovačkog Centra za socijalni rad počeli su početkom prošle nedelje i na njih će biti potrošeno

43 miliona i 685 hiljada dinara .

Ovaj posao finansira Kancelarija za javna ulaganja Vlade Srbije.

Direktor ove ustanove Predrag Momčilović kaže da je rok za završetak 100 kalendarskih dana.

Na tenderu je za izvođača radova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << izabrana firma  AD Crna Trava iz Leskovca.

Prema projektu planirana je izgradnja rampe za pristup osoba sa invaliditetom ovom objektu, ugradnja lifta , kompletna adaptacija stepeništa, sanitarnih čvorova, zamena krova, podova , kao i krečenje unutrašnjeg prostora i sredjivanje fasade u cilju podizanja enegretske efikasnosti.

Zbog početka ovih radova službe Centra za socijalni rad preseljene su u podrum objekta, ali i u zgrade  Fonda republičkog zdravstvenog osiguranja i Gerotnotoškog centra.

Momčilović kaže da su sve službe Centra umrežene u jedinstveni Integral informacioni sistem tako da se ovo preseljenje, tvrdi, neće odraziti na kvalitet  njihovog  rada.

Nakon rekonstrukcije i sanacije objekat leskovačkog Centra za socijalni rad biće najmoderniji i najopremljeniji u Srbiji, navodi Momčilović.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.