Izvor: JUGpress.com, 03.Jul.2023, 23:05

Za 598 metara ulice u Vinarcu 10,2 miliona

LESKOVAC

Asfaltiranjem ulice Nikole Tesle u Vinarsu završeni su radovi na uređenju ove saobraćajnice. U potpunu rekonstrukciju 598 metara ulice grad Leskovac je uložio 10,2 miliona dinara. To je bio povod da gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović poseti Vinarce i da podseti da je u ovoj ulici 2021. godine rekonstruisana vodovodna mreže sa 4,9 miliona dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
„Kao što smo mnogo puta do sada rekli, ne odvajamo sela i grad, odnosno seoske i gradske mesne zajednice, gledamo da uradimo ono što će doprineti kvalitet života naših uvaženih sugrađana. Posle nekih 50-60 godina ovde je uređena ulica i drago mi je što su ljudi imali strpljenje.“

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ predstavio je tehničke detalje rekavši da je urađen mašinski iskop zemlje i materijala koji je bio na saobraćajnici, zatim je urađena ugradnja tampona od šljunka, tampona od tucanika, visinsko nivelisanje šaht poklopaca i vodovodnih kapa.

„Preostaje nam stabilizacija bankina i ugradnja kanaleta u odvodnim jarkovima.“

Zamenik predsednika Saveta MZ Vinarce Nikola Stanimirović kaže da asfaltiranje ulice Nikole Tesle, uz prethodni završetak radova na vodovodnoj mreži, predstavlja jedan od najkapitalnijih projekata u ovom naselju.

„Ovom ulicom prolazi javni prevoz, te je i zbog toga od vitalnog značaja za Vinarce i Donje Stopanje. Njenom izgradnjom će se svakako poboljšati kvalitet života svih naših građana.“ (kraj) IS/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.