Za 10 direktorskih mesta 50 kandidata

Izvor: juGmedia, 19.Avg.2013, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 10 direktorskih mesta 50 kandidata

LESKOVAC – Za jedno direktorsko mesto u gradskim preduzećima konkurisalo je u proseku po pet kandidata, saznaje nezvanično agencija Jugmedia.

Krajem vikenda istekao je rok za konkurisanje, ali se čekaju i prijave koje mogu da stignu i poštom. Otvaranje je 22. avgusta u Upravi za urbanizam i komunalno stambene poslove.

Izvor Jugmedie tvrdi da je najveće interesovanje izazvala fotelja direktora JP „Pijaca“, budući da je pristiglo, čak, šest prijava. Ovo preduzeće >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << sada vodi kadar DSS, a prema glasinama baš ono je zapalo za oko SPS-u.

I mesto direktora Direkcije za urbanizam i izgradnju, kroz koje na godišnjem nivou prođe nešto manje od trećine gradskog budžeta, je bilo zanimljivo, pa su se pored v.d. direktora Slaviše Zlatanovića javila još dva kandidata.

Prema saznanjima Jugmedie, do velikih pomeranja ne bi trebalo da dođe u odnosu na v.d. stanja. Pod znakom pitanja su, naime, samo dva direktorska mesta, kadrovi stranaka kojih nema u republičkoj vlasti.

Postoji, međutim, velika verovatnoća da će doći do smene i na čelu Narodnog pozorišta jer je, prema saznanjima, dogovorena smena Zorana Rakića, kadra URS, koji je na tu funkciju ponovo izabran pre nekoliko meseci.

(Kraj) mil

 

 

 

 
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.