ŽRK Dubočica – buđenje proleća

Izvor: juGmedia, 24.Feb.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRK Dubočica – buđenje proleća

Rukometni entuzijasti, možda pre i fanatični ljubitelji rukometa, Bojan Trajković, Milovan Ćirković i Radivoje Turnić godinama već pokušavaju da ženski rukomet u Leskovcu vrate na staze stare slave. U poslednje vreme, priključuje im se i profesor fizičkog vaspitanja Ivan Đokić, koji je počeo sa školom rukometa.

U poslednjih petnaestak dana, ŽRK Dubočica >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovac, odigrala je dve prijateljske utakmice. Sa ekipom Kumanova u kojoj je pretrpljen poraz i sa perspektivnom ekipom iz Vranja, koja je savladana sa sedam golova razlike, a sve u sklopu priprema za prolećni deo sezone u kome rukometašice Dubočice imaju visoke ambicije u Prvoj ligi Istok.

U sklopu planiranih aktivnosti, Dubočica će 24. i 25.2. učestvovati na rukometnom turniru u Lazarevcu „Žarka kup“ gde će za protivnike imati renomirane ekipe iz zemlje i okruženja.

Na ovom međunarodnom turniru učestovaće pored domaće Kolubare i ekipe iz Podgorice, Nikšića, Obrenovca i Požarevca a Dubočicu će predstavljati obe ekipe koje inače učestvuju u takmičenjima RSS. Zbog popunjenog broja ekipa nije bilo mogućnosti za učešće mlađih kategorija.

Bojan Trajković, trener Dubočice, najavljuje da će igračice pružiti sto posto mogućnosti kako bi ostvarile što bolji plasman i u pravom svetlu predstavile leskovački rukomet.

U cilju popularizacije ženskog rukometa, iz Dubočice najavljuju da će u saradnji sa gradskom upravom za društvene delatnosti, odsekom sa suzbijanje bolesti zavisnosti, gradskim rukometnim savezom i svim ostalim zainteresovanim prijateljima rukometa pokušati da oforme i objave platformu razvoja rukometa u Leskovcu u narednom periodu.
Pogledaj vesti o: Kumanovo,   Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.