ŽRK Dubočica – 4 utakmice u 5 dana

Izvor: juGmedia, 07.Nov.2017, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽRK Dubočica – 4 utakmice u 5 dana

Najpre su u kup utamici igračice Radana iz Lebana savladale drugi tim Dubočice, rezultatom 25:11 i plasirale se u drugi krug kup takmičenja da bi već sutradan ista ekipa Dubočice odmerila snage sa ekipom Morave u Vladičinom Hanu u okviru prvog kola Druge rukometne lige „Morava“.

Rezultatom 26:16 bodovi su ostali u Vladičinom Hanu ali su devojčice Dubočice pokazale znatan napredak i istakle kandidaturu za ulazak u prvi tim.

Istog dana, u >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Leskovcu, u okviru šestog kola Prve rukometne lige „Istok“ prvi tim Dubočice ugostio je ekipu ŽRK Vranja i  zabeležio ubedljivu pobedu 28:16 koja ih je dovela na peto mesto PRL Istok sa šest bodova manje od prvoplasirane Žitorađe ali i odigranom utakmicom manje.

Trener Bojan Trajković ističe: „Iza nas je jedna nedelja u kojoj su se utakmice nizale u ritumu NBA košarkaških ekipa pa su devojčice malo i umorne. Ozbiljno ističemo kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja za šta se na treninzima marljivo pripremamo. Dokaz kvalitetnog rada su i dve reprezentativke u kadeskom uzrastu, Martina Milošević i Natalija Nikolić. Koristim priliku da pozovem zainteresovane devojčice da nam se pridruže jer nas očekuje takmičenje u ligimlađih kategorija RSS za igračice rođene 1999. i mlađe. Treniramo u velikoj hali sRC Dubočica, ponedeljkom od 19 a sredomi petkom od 20.30 časova“.

U narednom kolu ekipa Dubočice u PRL Istok gostuje u Jagodini dok će drugi tim u okviru DRL Morava pokušati da do prvih bodova dođe u Zaječaru.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.