ZAŠTO RADITE OVO?! Stare stvari izbacili na sred ulice

Izvor: juGmedia, 12.Sep.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAŠTO RADITE OVO?! Stare stvari izbacili na sred ulice

LESKOVAC – Prosuto đubre i bačene stare stvari Leskovčani trenutno preskaču po trotoaru u Vlajkovoj ulici ispred zgrade Elektrodistribucije dok ga automobili razvlače, javljaju nam sugrađani.

I dok resorne gradske službe pokušavaju svakodnevno da stanu na put divljim deponijama koje niču kao pečurke po obodima Leskovca, još jednom je naša nekultura pomolila svoju ružnu glavu i to u samom centru grada, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a okolni meštani tvrde da se to ne dešava prvi put.

Zgrožena sam. Svi preskaču i nikog ne interesuje što se to đubre raznosi po celom naselju„, komentariše leskovčanka Ivana Ristić koja nam je i poslala ove fotografije.

U neposrednoj blizini se do skora nalazila i velika divlja deponija u Đermanovićevoj ulici sa kojom su nadležni organi pokušavali da se izbore decenijama unazad. Nekoliko puta je paljena, psotavljane su i video kamere, ali to nije sprečavalo lokalno stanovništvo da na istom mestu baca đubre.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.