ŽAO MI JE ZBOG NESREĆE Oglasila se doktorka koja je uradila kiretažu preminuloj Leskovčanki

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 21:41

"ŽAO MI JE ZBOG NESREĆE" Oglasila se doktorka koja je uradila kiretažu preminuloj Leskovčanki

Leskovčanka D. T. imala 32 godine, za njom ostali suprug i trogodišnji sin.

Dr Milica Vukadinović iz privatne ordinacije u Leskovcu u kojoj je 23. februara izvršen abortus 32-godišnjoj D. T, a koja je iste večeri preminula, rekla je da obdukcioni nalaz nije stigao, te da bez njega ne može da komentariše slučaj.

- Ne mogu da imam komentar jer nemam papir. Paušalno da izjavljujem nešto, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni obrazovanje i status ne dozvoljavaju - rekla je.

Dalje je kazala i da joj je žao zbog nesreće, odgovarajući samo na izjave udovca preminule žene, koje su se pojavile u medijma.

- Žena se dobro osećala i sama je htela da ide kući. Mi procenjujemo, to je već stvar procene. Ona je pričala, smejala se... - kazala je o navodima da na klinici nije provela dva sata, kako je suprug izjavljivao da je u otpusnoj listi bilo napisano.

Takođe, odgovorila je na izjavu da nisu izvršene sve analize, navodeći da je jedino potrebno određivanje krvne grupe, te da je to dokument koji je pacijentkinja bila donela sa sobom.

Podsećamo, mlada žena umrla je iste večeri posle kiretaže. Iste večeri je, kako je izjavio njen stariji brat danas za medije, reanimirana u bolnici, ali bez uspeha. Prethodno je, kako je on naveo, došla kući uz pomoć supruga, zanoseći se, da bi jednom izgubila i svest. Drugog puta kada je pala, naveo je, kontaktirali su Hitnu pomoć koja ju je poplavelu odvezla u bolnicu. Tamo su saznali da nije preživela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Doktorka koja je uradila kiretažu preminuloj Leskovčanki: "Dobro se osećala, sama je htela da ide kući"

Izvor: Blic, 04.Mar.2021, 11:42

Dr Milica Vukadinović iz privatne ordinacije u Leskovcu u kojoj je 23. februara izvršen abortus 32- godišnjoj Dušici Trajković, a koja je iste večeri preminula, u izjavi za Telegraf rekla je da obdukcioni nalaz nije stigao, te da bez njega ne može da komentariše slučaj, ali je ispričala kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.