ZABLUDA NASTALA POSLE TUČE U LESKOVCU: Piletina u Lidlu NIJE NAJJEFTINIJA - čak 60 DINARA SKUPLJA nego u radnjama koje imate u komšiluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 14:28

ZABLUDA NASTALA POSLE TUČE U LESKOVCU: Piletina u Lidlu NIJE NAJJEFTINIJA - čak 60 DINARA SKUPLJA nego u radnjama koje imate u komšiluku

Cilj naše analize cena jeste da vam olakšamo i rasteretimo kućni budžet pronalazeći za vas mesta gde možete kupiti osnovne životne namirnice po najpovoljnijoj ceni.

Analizirajući cene najprodavanijih namirnica u trgovinama u Srbiji došli smo do zaključka da je uvreženo mišljenje o određenim cenama zapravo rezultat dobrog marketinga, a ne prave cene.

Dobar primer fraze "svaki marketing je dobar marketing" dolazi do punog izražaja kada se govori o čuvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << piletini iz "Lidla". Na prvu loptu, svako će reći da je "Lidl" najpovoljnija radnja kada je reč o pilećem mesu zbog dobro poznate "makljaže" u Leskovcu. Ipak, pravo stanje stvari je malo drugačije.

Prateći cene na sajtu cenoteka.rs uočavamo da pileće grudi (koje se najviše prodaju) možete naći po znatno nižoj ceni nego u "Lidlu". Na primer, u "Maxi-ju" kilogram pilećih grudi možete naći po ceni od 489,99 dinara, u "Tempu" za 489,99 dinara dok je "Lidl" prilično skuplji, te tamo kilogram pilećih grudi iznosi 549,99 dinara po kilogramu. Što znači da je "Lidl" koji je stekao reputaciju najjeftinije radnje za piletinu, čak za 60 dinara skuplji od "Maxija" i "Tempa".
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.