Vukovci otišli na nagradnu ekskurziju

Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2018, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukovci otišli na nagradnu ekskurziju

LESKOVAC

U Skupštinskoj sali grada Leskovca priređen je ispraćaj za 85 vukovaca iz leskovačkih srednjih škola.



Oni su kao nagradu za uložen trud i odlične ocene na poklon od grada dobili nagradnu ekskurziju. Želeći im srećan pun i lep provod gradonačelnik Goran Cvetanović je istakao da nije ni najmanje lako biti najbolji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
„To je zadatak koji zahteva mnogo odricanja, rada, a upravo zbog toga vas Grad Leskovac nagrađuje na ovaj skroman način. Ovakve nagrade predstavljaju i motivaciju, ali i dobar pokazatelj da se trud, rad i pozitivna energija uvek isplate. Drago mi je i da ovo nagradno putovanje, koje održavamo po četvrti put, polako postaje tradicija. Mi cenimo vaš trud i vaše znanje, jer mladi ljudi poput vas su naše najveće bogatstvo. Vi ste naši ambasadori znanja, najbolji predstavnici svoga grada i zato smo ponosni na vas. Za nagrađivanje najboljih učenika u tekućoj godini, gde između ostalog spada i ova ekskurzija, grad Leskovac je izdvojio gotovo 20 miliona dinara, a to planiramo da radimo i ubuduće.“

U ime nagrađenih učenika zahvalila je Sofija Dimitrijević rekavši da na ovaj način lokalna samouprava pokazuje brigu o mladima, kao i da se svaki trud isplati i biva nagrađen.

Tokom šestodnevne ekskurzije maturanti će obići Kragujevac, Beograd, Dunavom otići do Petrovaradina, Sremske Karlovce…

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vukovci iz leskovačkih srednjih škola idu na nagradnu ekskurziju – TV JUGpress

Izvor: JUGpress.com, 20.Avg.2018

LESKOVAC..Danas je 85 “vukovaca” iz leskovačkih srednjih škola otišlo na nagradnu ekskurziju.....PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype..I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.