Vuk Jeremić odložio dolazak u Leskovac

Izvor: juGmedia, 18.Mar.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk Jeremić odložio dolazak u Leskovac

Žrebom u Republičkoj izbornoj komisiji određeno je da predsednički kandidat Vuk Jeremić na glasačkom listiću bude pod rednim brojem dva, zbog čega večeras mora da prisustvuje predstavljanju kandidata na drugom programu nacionalne televizije.

Zbog toga je i otkazan njegov dolazak u Leskovac gde je večeras u Narodnom pozorištu trebalo da održi predizbornu konvenciju.

Izvinjavamo se što će >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << zbog ovoga poseta Leskovcu biti odložena. O novom terminu posete Jablaničkom okrugu, bićete blagovremeno informisani“, navodi se u saopštenju Jeremićevog predizbornog tima.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Odložen razgovor Vuka Jeremića sa leskovčanima

Izvor: JUGpress.com, 18.Mar.2017

LESKOVAC..Predsednički kandidat Vuk Jeremić ne dolazi danas u Leskovca, obavestio nas je njegov Izborni tim...Žrebom u Republičkoj izbornoj komisiji određeno je da predsednički kandidat Vuk Jeremić na glasačkom listiću..bude pod rednim brojem dva, zbog čega večeras mora da prisustvuje predstavljanju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.