Izvor: JUGpress.com, 10.Mar.2021, 21:06

Vučje domaćin ekipi Kumareva

LESKOVAC

U nedelju na fudbalskim terenima Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga na programu su utakmice 3.kola KUP-a FSJO u kome će u pet susreta rivali biti:

Zloćudovo: Zloćudovo – BSK (Belanovce)

Razgojna: Šumadija – Mladost 1959 (Vinarce)

Živkovo: Mladi borac – Bobište (Bobište)

Vučje: Vučje – Kumarevo 65 (Kumarevo)

Todorovce: Todorovce – Sloga (Lipovica)
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Svih pet susreta 3. kola Kupa -a Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga biće izuzetno interesantna i rezultatski krajnje neizvesna. Ostaje žal što gledaoci neće biti u prilici da budu svedoci ovih kup utakmica, pošto odlukom nadležnih državnih organa nisu dozvoljena okupljanja zbog korone virusa. Svi klubovi u obavezi su da poštuju zdravstveno bezbednosne mere i naša očekivanja su da će se svi susreti odigrati u propisanim uslovima i u granicama sportske korektnosti – rekao nam je Goran Nedeljković iz Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

Sve utakmice igraju se u nedelju i počinju od 14,30 časova.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.