Vučićev miting danas u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Mar.2017, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićev miting danas u Leskovcu

Aktuelni premijer i predsednički kandidat koalicije oko SNS-a Aleksandar Vučić održaće predizborni miting u petak, 10. marta, u Leskovcu.

Kako je najavljeno iz Srpske napredne stranke, miting će biti održan od 18 sati u Sporskoj hali "Dubočica".

Nezvanično saznajemo i da naprednjaci očekuju veliki broj članova >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i simpatizera na leskovačkom mitingu u sali koja prima 7.000 ljudi, pa će ispred ulaza biti postavljen i video-projektor, kako bi miting mogli da prate i svi oni koji budu ostali ispred.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

DS: Čijim parama se finansiraju skupe Vučićeve reklame u Leskovcu?

Izvor: juGmedia, 10.Mar.2017, 13:10

Za samo nedelju dana imali smo priliku da na delu vidimo bahatost aktuelnog premijera i predsedničkog kandidata koji, dok građane poziva i obavezuje na štednju, nemilice troši i uz to krši niz odluka lokalnih skupština u kojima se organizuju predizborni skupovi...Ovo se, između ostalog navodi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.