Vučića za počasnog građanina Leskovca

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2013, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučića za počasnog građanina Leskovca

Odbornici Skupštine grada Leskovca pokrenuli su danas inicijativu da se prvom potpredsedniku Vlade Srbije Aleksandru Vučiću dodeli titula počasnog građanina Leskovca, a odluka treba da bude doneta dan uoči proslave Dana grada, 11. oktobra.

Leskovac: Titula za čistiji otpad

 

Inicijativu su potpisali šefovi sedam odborničkih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << grupa vladajuće koalicije u Skupštini gradam na čelu sa Srpskom naprednom strankom, čiji je Vučić predsednik.

 

U novijoj istoriji Leskovca titula počasnog rađanina dodeljena je bivšem predsedniku Srbije Slobodau Miloševiću, genetičaru Miodragu Stojkoviću i patrijarhu Irineju. U obrazloženju inicijative navodi se da je Vučić zaslužan za hrabru borbu protv korupcije i za nadu da Srbiju čeka bolja budućnost.

 

Navodi se da su republička vlada i njen prvi potpredsednik dali garancije da će resorno ministarstvo izdvojiti pet miliona evra na ime učešća u drugoj fazi izgradnje centralnog postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Vučić bi 11. oktobra trebalo da postavi kamen temeljac za centralno postrojenje za prečišćvanje otpadnih voda.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.