Vučić svetske zvaničnike gosti leskovačkim ajvarom i pirotskom peglanom kobasicom

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić svetske zvaničnike gosti leskovačkim ajvarom i pirotskom peglanom kobasicom

Na inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića sledećeg petka dolazi čak 7.000 zvanica iz čitavog sveta, a njima će se u Palati Srbije služiti peglana pirotska kobasica i ajvar iz Leskovca, piše Srpski Telegraf.

Kao i kajmak sa Zlatibora i mnogi drugi specijaliteti isključivo iz Srbije, a za zabavu će biti zaduženi poznati trubač Dejan Petrović, etno grupa Vrelo i plesni sastav Una saga Serbica.

Naročito je interesantno što će gosti moći >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da vide i najpoznatije postavke naših muzeja i eksponata nalazišta iz vinčanskog perioda.

Nikola Tesla će biti predstavljen virtuelno, kroz digitalnu platformu. Svaka oblast Srbije će biti pojedinačno predstavljena – istočna Srbija, zapadna Srbija, Kosovo i Metohija, južna Srbija, Vojvodina, centralna Srbija i Beograd – kao zasebna celina koja se najbrže razvija“, zaključuje sagovornik Srpskog Telegrafa.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.