Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2022, 00:18

Vučić odlikovao i bivšu direktorku muzeja koja je izgubila 11 spora sa zaposlenima

LESKOVAC

Doskorašnja direktorka leskovačkog Narodnog muzeja Mira Ninošević dobila je srebrnu medalju za zasluge i izuzetne zasluge i postignute rezultate u radu na polju srpske kulture i muzeologije .

Tako je jedno od najviših odlikovanja, koje se dodeljuje povodom Dana državnosti, dobila žena koja je na teret javnoj ustanovi, u kojoj je bila direktorka, ostavila, između ostalog, 11 presuda (za sada) sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << značajnim iznosom za odštetu zaposlenima koji su ih dobili na sudu a zato što im je Ninošević nezakonito menjala sistematizacije i smanjivala plate.

Presude će morati da plaća muzej, što znači da će, zapravo, biti naplaćene od građana Leskovca iz budžeta grada.

Mira Ninošević je kadar gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića i SNS.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.