Vranjanci pobedili u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 01.Apr.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci pobedili u Leskovcu

LESKOVAC

DUBOČICA 54 – VRANjE 1954 27:31 (14:16)

Najavljivali su domaćini da gosti neće lako odneti odneti bodove iz Leskovca i to se ostvarilo. Borbeni Leskovčani su igrali koliko su mogli, ali protiv kvalitetnije ekipe iz Vranja nisu mogli više – 27:31 (14:16). Sam početak utakmice doneo je nadu da će bodovi ostati u Leskovcu, jer je u šestom minutu rezultat bio 3:0. Do kraja prvog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poluvremena usledilo je stalno smenjivanje u vođstvu, nijednaekipa nije imala više od 2 gola prednosti. U nastavku igre gosti već u 32. minutu imaju četiri golova prednosti (14:18), ali domaći stalno pokušavaju da uhvate rezultatski priključak, smanjujući prednost u dva navrata na tri gola razlike (21:24 i 23:26). Međutim, gosti su ipak preiskusna ekipa da bi dozvolili sebi luksuz i doživeli poraz. U 55. minutu Vranjanci dolaze do 6 golova razlike (23:29) i tad je već bilo jasno da će nastaviti borbu za sam vrh tabele i plasman u Prvu ligu.

Najefikasniji u ekipi Dubočice 54 su bili Filipović sa šest i Radivojević sa pet postignutih golova, a za igrača utakmice proglašen je Darko Milenković iz ekipa Vranja 1954, strelac osam golova.

U sledećem, 17. kolu, sledi gostovanje u Novu Varoš, gde ekipu Dubočice dočekuje ekipa Zlatara.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.