Vozaču autobusa koji se u nedelju prevrnuo kod Leskovca određen pritvor

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2022, 16:17

Vozaču autobusa koji se u nedelju prevrnuo kod Leskovca određen pritvor

Nakon saslušanja zbog saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a njih 28 povređeno u prevrtanju autobusa kod leskovačkog sela Pečenjevce, 57-godišnjem vozaču autobusa određen je pritvor, potvrđeno je iz Osnovnog tužilaštva.

Vozač M. Ž. uhapšen je juče zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja, da bi uz krivičnu prijavu on kasnije bio priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << .

Nakon saslušanja osumnjičenog, Osnovnom sudu u Leskovcu stavljen je predlog za određivanje pritvora, koji je od strane Osnovnog suda i određen - stoji u saopštenju.

Podsetimo, autobus pun putnika somborskih tablica, sleteo je s auto-puta u nedelju oko 5 sati ujutru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pritvor za vozača autobusa koji se prevrnuo kod Leskovca

Izvor: Radio 021, 23.Avg.2022

Nakon saslušanja zbog saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula, a 28 povređeno u prevrtanju autobusa kod sela Pečenjevce, 57-godišnjem vozaču autobusa određen je pritvor.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.