Izvor: JUGpress.com, 22.Avg.2019, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario u kamion kod Leskovca

LESKOVAC

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko dvadeset minuta do četiri sata dogodila u Leskovcu voz je udario u kamion na pružnom prelazu.

Povredjeni vozać kamiona je zbrinut u leskovačku bolnicu.

Kako su JUGpressu preneli očevidci on je rekao da rampa nije bila spuštena i da ga je voz udario dok je prelazio prugu.

Direktor ove ustanove dr Nebojša Dimitrijević jer rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za JUGpress da je vozać trenutno van životne opasnosti, da su izvršeni pregledi i da je on na posmatranju ali i da postoji mogućnost da bude transprtovan u niški Klinički centar jer je u pitanju povreda glave.

Smrskani kamin se još uvek nalazi pored pruge kod “Male vage” a obezbedjuje ga jedan policajac, što znači da istraćni sudija još nije bio na mestu nesreće.

Saobraćaj se odvija normalno preko ovog vrlo prometnog prelaza koji je na putu za auto-put prema Vranju i saobraćajnici prema Vlasotincu.

Očevici su JUGpressu ispričali da ih je iz sna probudila sirena voza a zatim strahoviti udarac.

“Istrčao sma napolje i video smrksani kamion. Naišla su dva utobusa i njihovi vozači su u travi pored kamiona našli povredjenog čoveka. Oni su i pozvali hitnu pomoć koja je došla posle dvadesetak minuta. Vozač kamiona je bio ošamućen i samo je govorio da je rampa bila spuštena”, rekao nam je čovek koji živi u obližnjoj kući.

On je rekao i da se često dešavaju problemi sa tom rampom, da je bilo slučajeva kada nije bila spuštena a voz je prolazio.

Na Železničkoj stanici u Leskovcu su rekli da “nemaju ništa za novinare” i uputili na Železnice Srbije.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leskovac: Voz se zakucao u kamion, ima povređenih

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019

U saobraćajnoj nesreći, koja se jutros oko 3.30 dogodila u Leskovcu, povređena je jedna osoba kada je voz udario u kamion na pružnom prelazu...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Povređeni vozač kamiona je zbrinut u leskovačkoj bolnici...Direktor leskovačke Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević rekao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.