Voz udario muškarca u Leskovcu, nije životno ugrožen

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2021, 16:37

Voz udario muškarca u Leskovcu, nije životno ugrožen

Oko 14 sati u naselju Obrada Lučića voz je udario Leskovčanina srednjih godina, potvdio je za Južne vesti direktor Opšte bolnice Nebojša Dimitrijević i dodao se muškarac oseća dobro, nije životno ugrožen, ali da će ipak biti urađene detaljne analize. Kako nezvanično saznajemo, muškarac je izleteo pred voz, ali je prisebnošću mašinovođe koji ga je na vreme uočio, izbegnuta tragedija.

I dalje se ne zna da li je ovo bio nesrećni slučaj, ali je Leskovčanin van >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << životne opasnosti.

On je stabilno, priča, komunicira. Svestan je, a jedino se ne seća trenutka kada ga je voz udario. Ipak, za svaki slučaj ostaće još neko vreme u bolnici kako bi uradili detaljne analize, da slučajno nema nekih unutrašnjih povreda - rekao je Dimitrijević za Južne vesti.

Iz policije su potvrdili da je njima slučaj prijavljen, ali da i dalje čekaju detaljne informacije.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.